Mek's Reispagina's
(Vrij) Kamperen
Tips
Caribean 2000
Griekenland 2001
PyreneeŽn 2002
Griekenland 2003
Japan 2003
Ardennen 2003
Swalmen 2003
Eifel 2004
PyreneeŽn 2004
Turkije 2005
Frankrijk 2005
Mijn club
Links
Contact
Spelletje
Swalmen 2003
 
Een mooi najaarsweekend leende zich dit jaar uitstekend om toch nog even met de camper weg te gaan. We hadden geen zin om al te lang te rijden en de meiden konden we goed kwijt. Die hadden andere bezigheden. Dus werd er een bestemming niet al te ver van huis gezocht. Bij grote trammelant moet je wel weer zo thuis kunnen zijn om ze de koppen in te slaan, nietwaar?
Op boerderijcamping 'de Grens' net even buiten het noordlimburgse Swalmen, richting het Duitse  Bruggen, vonden we een prachtig rustig plekje aan de bosrand. De herten en eekhoorns dartelden achter de camper langs en je loopt zo vanuit de camper de bospaden op. Uitermate geschikt gebied met mooie bosgebieden, leuke paden en bosvennetjes om korte- en langere wandelingen of fietstochten te maken. Tegenover de boerderij is een mini-supermarkt en een prima eet-cafe, waar je voor weinig geld goed te eten krijgt en waar met mooi weer het terras uitermate aanlokkelijk is.
Tijdens een van onze wandelingen ontdekten wij in het bos een beginnende bosbrand. Deze hebben wij met de GSM gemeld en een half uur later was een brandweerteam met man en macht bezig om deze intussen toch wel aardige fik onder controle te krijgen. Je staat er verbaasd van hoe snel zo'n vuur om zich heen kan grijpen. Boven ons hoofd vlogen non-stop kleine vliegtuigjes rond om te zien wat er zoal beneden gebeurde. Spectaculair!