Mek's Reispagina's
(Vrij) Kamperen
Tips
Caribean 2000
Griekenland 2001
PyreneeŽn 2002
Griekenland 2003
Japan 2003
Ardennen 2003
Swalmen 2003
Eifel 2004
PyreneeŽn 2004
Turkije 2005
Frankrijk 2005
Mijn club
Links
Contact
Spelletje
Bijgewerkt: 22 oktober 2005
Welkom op onze homepage met  reiservaringen.
 
Hier vind je diverse beschrijvingen over onze vakanties en uitstapjes van de afgelopen jaren. Niet alleen de hoogtepunten, maar ook de dagelijkse beslommeringen, de meer of minder gedetailleerde uitstapjes, diverse tips en truuks, en soms ook zaken die waarschijnlijk helemaal niet voor jou toepasbaar zijn en die je dan dus gerust ook kunt overslaan. De site is bedoeld als ons eigen vakantiedagboek, waar je hier en daar gewoon wat informatie uit kunt halen. Deze informatie is in het begin nog wat summier, maar met name de laatste jaren veel uitgebreider (o.a. met GPS coordinaten voor een gemakkelijke routebepaling). Veel informatie is van ons zelf, komt uit tijdschriften/reisboeken of is van het Internet 'geplukt'.
Het ophalen van de pagina's kan soms wel wat tijd in beslag nemen, want de verslagen gaan veelal vergezeld van nogal wat foto's. En dit draagt er niet toe bij dat e.e.a. snel op je scherm zal verschijnen. Aanklikken en even geduld hebben is dus het motto.
 
Mocht je verder nog vragen hebben of meer info wensen, dan kun je me altijd emailen. Uiteraard staat het je vrij om alles en nog wat van deze site te kopieren voor eigen gebruik. Mocht je zelf nog tips hebben, dan houd ik mij uiteraard ook altijd van harte aanbevolen. Veel plezier,
 
Robert Mekking
Sambeek
Email: rmekking@zonnet.nl